Ik was weer kwijt. Dat was nogal schrikken. Voor mij maar ook voor hun.

Hieronder is de kruipruimte van het pand waar mijn kantoor is. (Vooruit; ons kantoor.) Onze buurman was daar aan het werk en ik wilde even kijken of dat allemaal wel goed ging. Dat natuurlijk uit hoofde van mijn functie als kantoorkat. (Mijn takenpakket wordt steeds groter!) Hij was inderdaad aan het werk en deed erg z’n best. Ik bleef het zo eens aanzien, maar ik had op een gegeven moment niet door dat hij alweer weg was gegaan. Er is ook zoveel te inspecteren in zo’n kruipruimte. Ik zat dus opesloten. Voor hun, toen ze eindelijk thuiskwamen, een onaangename verrassing. De paniek was groot. De hele straat liep uit! Ik hoorde haar zelfs snikken! Dat zal ze leren. moeten ze mij maar een beetje ontlasten. Ik heb het al druk zat. En op kantoor is het nog een puinhoop ook. Is mijn verteld.

Eh… want ik durf nog niet zo goed naar boven om naar kantoor te gaan.